Temno

NIN: Ekskluzive - Loredana ne Nd'rrimin e Nates - Klan Kosova 

Naroči
Ogledi 786 tis.
86% 6 164 976

#Loredana, #NIN, #LoredanaZefi
Powered by FRUTTI
Loredana tregon gjithcka per jeten personale dhe profesionale.
Pse është ndarë nga Mozzik?
A do donte të rikthehej me të?
A i pëlqen kënga 'Dheplën Dinake'?
Si e përjetoi vdekjen e babait?
Si e fshehu shtatzëninë nga menaxhmenti?
Kur do e fillojë turneun?

Zabava

Objavljeno

 

13. jan. 2020

Skupna raba:

:

prenesi:

Nalaganje....

Dodaj na:

Moj seznam predvajanja
Poznejše gledanje
Komentarjev 0   
Naprej